Tuesday, 22 November 2011

Semuanya berakhir

Alhamdulillah. Kesibukan sudah berlalu seketika dan boleh mengehela nafas lega sambil =)) lebar di kampung halaman yang permai lepas abis exam dan tamat semester 4 ni. Dengan kudrat dan jasa bas Sani Express, akhirnya akuberjaya sampai ke kampung  dengan selamatnya. Alhamdulillah dan terima kasih kepada kru2 bas sani express yang terlibat bermula dari kakak yang jual tiket kat kaunter tu hinggalah ke pemandu bas yang bersemangat pandu bas walaupun berpanas dan berhujan sepanjang perjalanan semalam. Service bas Sani boleh dikatakan 5 bintang. Bas yang aku naik tu siap ade TV kat setiap seat. Penumpang2 boleh pilih nak tengok movie apa yang ada lam TV tu atau dengar muzik atau main game atau tengok info2 pasal bas sani. Kalau anda tak reti nak On TV jangan risau, anda boleh baca majalah yang dibekalkan. Macam2 ada dan harga lebih kurang je dengan bas2 lain. (bukan promote!)


***pengalaman naik bas dabel-deker duk atas depan sekali...

1 comments:

ajacikedis said...

untung orang jauh.bole nek daber deker. aku sempat habuk masuk mata je. adoi

Post a Comment